Blogs

Volg je passie!

Passie, afgeleid van het Latijnse woord 'Passio', betekent hartstocht. Maar wat houdt dat precies in? Passie is iets wat je doet vanuit je hart. Vaak denken we dat dit iets groots moet zijn, maar het kan ook zo simpel zijn als genieten van een kopje koffie in de zon, een goed boek lezen of tuinieren. In mijn ogen betekent passie iets waarvoor je graag je bed uitkomt en wat je innerlijke vuur doet ontbranden.

Lees meer »

De invloed van jouw sociale omgeving op je loopbaankeuzes

Onze sociale omgeving speelt een cruciale rol bij het vormgeven van onze loopbaankeuzes. Van de verwachtingen die vrienden en familie van ons hebben tot de druk die we voelen om aan normen te voldoen, het is van groot belang om ons bewust te zijn van de invloed die anderen op ons uitoefenen. In deze blog bespreken we de diverse manieren waarop onze sociale omgeving invloed op ons heeft en bieden we praktische tips om jouw eigen pad te volgen.

Lees meer »

Boekentips

Voor de boekenwormen heb ik een aantal interessante boekentips! Het is belangrijk om te blijven ontwikkelen en groeien. 

Ben je nou niet zo'n lezer of neem je daar geen tijd voor, dan zijn luisterboeken een fantastische uitkomst voor jou. Werk aan jouw persoonlijke ontwikkeling tijdens een wandeling, in de auto of tijdens een workout in de sportschool. Twee vliegen in een klap! 

Socials @jannevanorsouw.nl

Volg mijn reis op weg naar meer persoonlijke groei,  laat je inspireren en krijg doelgerichte  tips.