'Het verbinden van mensen & werk is mijn passie'

Welkom bij mijn missie: ambitieuze mensen inspireren en begeleiden op weg naar meer plezier en voldoening in hun werk. Ik vind het een uitdaging om iemands potentieel te ontdekken, grenzen te verleggen en mensen aan te moedigen om het beste uit zichzelf te halen.

 

Ik ben geaccrediteerd Loopbaanprofessional via het NOLOC, de Nederlandse beroepsvereniging voor loopbaancoaches. Met een achtergrond in HR en ervaring als  jobcoach, kun je rekenen op mijn kwaliteit en professionaliteit. Mijn expertise reikt verder dan alleen het menselijke aspect; ik begrijp ook de organisatiekant en heb een brede blik op werk en de huidige arbeidsmarkt.

 

Mijn droom

Wat geeft mij energie en voldoening in mijn werk? Het zien van groei bij mensen, elke dag weer! Ik werk vanuit mijn intuïtie en ben ervan overtuigd dat iedereen unieke talenten bezit. Het is belangrijk om je talenten te erkennen en te benutten. Om goede keuzes te kunnen maken en je goed in je vel te voelen, is fysieke en mentale balans essentieel. Ik kijk niet alleen naar het werk op zich, maar zie de sterke verbinding tussen jouw persoonlijke en professionele doelen.

 

Als jij op zoek bent naar een optimistische, empathische en enthousiaste loopbaancoach, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Zodra je bij mij binnenstapt, zorg ik ervoor dat je je snel op je gemak voelt. Ik ben een goede luisteraar en ga verder dan de oppervlakte. Jouw informatie wordt vertrouwelijk behandeld. Ik vind het een avontuur om samen met jou te werken aan jouw persoonlijke en professionele groei. 

 

 

Genoeg over mij... Ik ben benieuwd naar jouw verhaal. 
Hopelijk tot ziens!

 

 

Gediplomeerd Loopbaanprofessional | NOLOC geaccrediteerde opleiding