Wil je weten hoe je jouw toegevoegde waarde overtuigend kunt overbrengen? Ik sta klaar om je te helpen bij het bemachtigen van de juiste baan!

 

Zorg ervoor dat je zowel online als offline zichtbaar bent, zodat je gemakkelijk gevonden kunt worden. Ik help je om te bewegen op de arbeidsmarkt op een manier die bij jou past. Het is belangrijk om te weten dat er momenteel meer werkgelegenheid is dan ooit tevoren en dat er talloze vacatures openstaan. Dit is het perfecte moment om actie te ondernemen en jouw carrièredoelen te verwezenlijken.

De begeleiding bestaat uit drie fasen:

Inzicht krijgen in de actuele arbeidsmarkt en in jouw kansen en mogelijkheden

 

De sollicitatietafel bereiken en de kans krijgen om jezelf te presenteren

 

Het sollicitatiegesprek rocken en indruk maken op potentiële werkgevers

 

Waar gaan we aan werken?

  • Versterken van jouw sollicitatievaardigheden. Het vinden van een nieuwe baan kan een uitdaging zijn. Het traject helpt je om je sollicitatievaardigheden te versterken en op te vallen bij potentiële werkgevers. Ik bied begeleiding bij het opstellen van een uitnodigend cv, het schrijven van overtuigende sollicitatiebrieven en het voorbereiden op succesvolle sollicitatiegesprekken. 
  • Netwerkondersteuning. Netwerken is een essentieel onderdeel van een succesvolle carrièreswitch. Daarom help ik je bij het opbouwen en uitbreiden van je professionele (online) netwerk. Ik deel waardevolle tips en strategieën om effectieve connecties te maken en kansen te ontdekken die mogelijk niet openbaar worden geadverteerd.
  • Ontwikkelen van een persoonlijk merk. Een sterk persoonlijk merk kan een groot verschil maken in jouw loopbaan. Samen zullen we werken aan het definiëren en ontwikkelen van jouw unieke identiteit. Ik help je bij het benadrukken van jouw sterke punten, vaardigheden en ervaringen, zodat je jezelf kunt presenteren als een onderscheidende professional in jouw vakgebied. Door consistentie en authenticiteit uit te stralen, zul je de aandacht trekken van potentiële werkgevers en kansen creëren die bijdragen aan jouw professionele groei.

Met deze drie pijlers - versterken van sollicitatievaardigheden, netwerkondersteuning en ontwikkeling van een persoonlijk merk - zullen we jouw carrièredoelen verwezenlijken. Samen zetten we stappen om jouw kansen op de arbeidsmarkt te vergroten, zodat je met vertrouwen en succes de volgende fase van jouw loopbaan kunt betreden. Laten we samenwerken om jouw potentieel te benutten en jouw professionele toekomst vorm te geven.

Ben je klaar om jouw droombaan te veroveren?