Navigeer naar een nieuwe carrière met een op maat gemaakt outplacement

 

Ben je onlangs je baan kwijtgeraakt en zoek je begeleiding om de volgende stap in je loopbaan te zetten? Ik begrijp dat verandering soms een kans kan zijn voor persoonlijke groei en professioneel succes. Met het outplacement loopbaantraject sta ik klaar om je te ondersteunen bij het vinden van nieuwe mogelijkheden en het realiseren van je carrièredoelen.

 

Wat staat er centraal in het outplacement traject? 

  1. Persoonlijke begeleiding op maat: Iedereen heeft unieke behoeften en doelen. Daarom stemmen we het traject volledig af op jouw specifieke situatie. Ik zal nauw met je samenwerken om een persoonlijk plan te ontwikkelen dat jouw talenten, vaardigheden en interesses in kaart brengt.
  2. Krachtige sollicitatievaardigheden: Het vinden van een nieuwe baan kan een uitdaging zijn. Het traject helpt je om je sollicitatievaardigheden te versterken en op te vallen bij potentiële werkgevers. Ik bied begeleiding bij het opstellen van een indrukwekkend cv, het schrijven van overtuigende sollicitatiebrieven en het voorbereiden op succesvolle sollicitatiegesprekken.

  3. Netwerkondersteuning: Netwerken is een essentieel onderdeel van een succesvolle carrièreswitch. Daarom help ik je bij het opbouwen en uitbreiden van je professionele (online) netwerk. Ik deel waardevolle tips en strategieën om effectieve connecties te maken en kansen te ontdekken die mogelijk niet openbaar worden geadverteerd.

  4. Heroriëntatie en persoonlijke groei: Een carrièreverandering biedt de mogelijkheid om nieuwe wegen te verkennen en jezelf opnieuw uit te vinden. Het traject ondersteunt je bij het identificeren van je sterke punten, passies en doelen, en begeleidt je bij het vinden van een richting die echt bij je past. Ik moedig persoonlijke groei aan en helpen je om zelfverzekerd stappen te zetten naar werk dat bij jou past. 

  5. Emotionele ondersteuning: Ik begrijp dat het verliezen van een baan een emotionele impact kan hebben. Ik bied niet alleen professionele begeleiding, maar ook empathie en ondersteuning tijdens deze uitdagende periode. Er is ruimte om je emoties te uiten en werken samen aan het opbouwen van veerkracht en zelfvertrouwen.

    Bij het outplacement loopbaantraject staat het creëren van nieuwe kansen en het
    omarmen van verandering centraal